+31-6.14.67.68.34 | +33-6.51.42.49.25 info@strohuisje.nl
les trois petits cochons

Relaxen

Relaxen aan het meer

De mooie en rustige omgeving werkt direct ontspannend op zowel jong als oud. Geniet van het zandstrand van Lac de Montbel (4 km) en op 20 minuten Lac de Puivert.

Rommermarktjes afstruinen

Vide greniers/ brocante: in de zomermaanden heb je elk weekend wel een rommelmarkt in de buurt. Dit zijn vaak hele happenings met eetgelegeneheden en soms ook muziek en optredens.

Spa

Het water van de Thermaal baden hier in de buurt is beroemd: geniet in de spa’s van Ax-les-Thermes, Aulus-les-Bains en Ussat-les-Bains.

Festivals

Je vindt hier diverse dorpsfeesten en festivals in de zomermaanden: Fête du roses (Camon), Internationaal Festival des arts de la Marionnette (Mirepoix), Middeleeuwse feest in chateau Lagarde (Lagarde).

Tuin

Met gemiddeld meer dan 2000 uur zon per jaar is de Midi-Pyrénées één van de streken in Frankrijk waar de zonbestraling het sterkst is. Op het grootste gedeelte van het grondgebied van deze streek worden 60 to 80 dagen per jaar temperaturen waargenomen van meer dan 25° C. De Midi-Pyrénées kan wat dat betreft concurreren met de Middellandse Zeekust en het Rhônedal. Een dagje ontspannen op het privé-terras met een boek en een glas wijn geeft het ultieme vakantiegevoel. Geniet van de zonsondergang boven de Pyreneeën (deze verveelt nooit).

Vissen

Mogelijkheid om te vissen op diverse plekken (forel, meerval, snoek, baars, karpers, brasems en zeelt).

heb je een vraag?

Neem contact met ons op